Sistem rada

Odgovori na česta pitanja i nedoumice u vezi sa načinom rada

Kako funkcioniše online rad?

Rad se odvija putem Viber, Google Meet ili Messenger platformi. Dakle, od tehničkih zahteva potrebna je samo solidna internet konekcija i uređaj sa kamerom. 

 

Zanima me dinamika rada.

Prvi korak je besplatna uvodna audio konsultacija (do 30 minuta). U toku konsultacije ćemo se upoznati, saznaću nešto više o Vašoj situaciji i odredićemo da li želimo da nastavimo saradnju. Ukoliko obostrano odlučimo da sarađujemo, možemo dogovoriti termin za prvu plaćenu video seansu. 

Kontakt za zakazivanje: telefonski/Viber/WhatsApp +381 64 5074554 ili porukom preko Facebook ili Instagram stranice.

 

Koja je cena seanse? Koliko traje seansa?

Cena seanse iznosi 3000 dinara za uplate iz Srbije. Za uplate iz inostranstva cena je 30 EUR. Okvirno trajanje seanse je 60 minuta.

 

Koliko seansi će mi biti potrebno i koja je učestalost seansi?

Pitanje broja seansi je jako individualno i zavisi od više faktora (problematike, lične istorije, kapaciteta, motivisanosti…). U izvesnim slučajevima par seansi će biti dovoljno. Kod nekih drugih proces može trajati više meseci. Najefektivnija učestalost seansi je jednom sedmično; odstupanja su moguća.

 

U vezi sa kojim poteškoćama Vam se mogu obratiti?

Možete mi se obratiti u vezi sa svim oblicima anksioznosti, paničnog poremećaja, fobija, depresije, blažih i srednjih oblika trauma, niskim samopouzdanjem, narušenim međuljudskim odnosima, niskim samovrednovanjem, negativnim (limitirajućim) uverenjima. Isto tako, poteškoćama u postavljanju granica, problemima sa spavanjem,  konstantnom zabrinutošću. Takođe, ukoliko želite da, jednostavno, unapredite kvalitet svog života. Ne radim sa psihotičnim poremećajima i poremećajima ličnosti.

 

Kako se vrši uplata?

Za Srbiju, uplata se obavlja na bankovni račun ili putem PostNet (u banci, pošti ili menjačnici). Moguće je i elektronsko plaćanje. Za uplate izvan Srbije, putem Western Union, RIA ili Post Cash. Za više informacija posetite stranicu Načini plaćanja. Uplate se vrše pre održavanja seanse.

 

Kada se uplaćuje?

Uplaćuje se najmanje 24h pre održavanja seanse. U izvesnim slučajevima, kao što je elektronsko plaćanje, i prema dogovoru, moguća su odstupanja.

 

Šta u slučaju da neko otkaže seansu?

U slučaju da otkažete dan pre zakazane seanse, ili ranije, odložićemo termin.

 

Imam neka isustva sa psiholozima i terapeutima. Da li se i kod Vas sve svodi na razgovor?

Ne. Svakako, razgovor je neophodan i uvek prisutan. Ali, seanse su mnogo više od razgovora. U pitanju je aktivan i dvosmeran rad na rešavanju poteškoća.

 

Gde mogu nešto više saznati o Vama i Vašim kvalifikacijama i iskustvu?

Možete saznati na stranicama O meni i Reference. Takođe, uvek mi možete postaviti pitanje na koje ću Vam odgovoriti. 

 

Koji je Vaš terapijski pristup?

Primenjujem inovativni psihoterapijski model BWRT (BrainWorking Recursive Therapy), nastao u Velikoj Britaniji.

Više informacija možete pronaći na stranici BWRT.